Anmeldelser

quote

"Super kvalitet og kundeservice"

testimonial-stars

"Super produkt i en fantastisk kvalitet. Aldrig har jeg brugt så god en samlevejledning, og man kan ydermere se filmklip som viser de sværeste step. Meget kraftige skinner og håndtag.
Fik ødelagt mit softluk stop og firmaet var så flinke at sende et nyt uden beregning. Det må da kaldes service !!!"

- Martin

quote

"Fantastisk service og god kvalitet!"

testimonial-stars

"Da jeg købte skydelåger hos DecoSlide, fik jeg en fantastisk service. De var så søde og gode til at hjælpe mig så jeg fik den helt rigtige løsning. Deres låger er i fantastisk kvalitet og super lækre :-)"

- Karoline Madsen

quote

"Decoslide gør hvad de lover og mere …"

testimonial-stars

" Decoslide gør hvad de lover og mere til. De har givet en fantastisk service og hjulpet utrolig meget med, at råde og vejlede for en optimal løsning i forhold til behovsdækning. Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte DecoSlide. Specielt vil jeg gerne sige mange tak til Alexander for en kundeservice over hvad der kan forventes. "

- Philip

quote

"Fantastisk service"

testimonial-stars

" Jeg kan kun anbefale DecoSlide, deres service undervejs ved bestilling af produkter var i top og ved levering af både skabene og montering fungerede kommunikation optimalt. Selve skabet er jeg også meget tilfreds med. Det er genialt, at det kan tilpasses både i bredde og højde og fås til en fornuftig pris. "

- Anette

afsluttes: