OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

"Kan man bruge skydedørene til lofthøjder mindre end 210 cm?"

Ja, i princippet kan man tilpasse eller helt undlade at bruge en eller flere frontplader og derved få det ned i højde, uden at det har betydning for funktionalitet eller stabilitet. Vi sælger mange skydedørsløsninger til fx skunk, og sidder klar til at hjælpe dig med dit projekt.

 

"Hvordan kan jeg rengøre overfladen på mine skydedøre?"

Melaminoverfladen er stærk og tager ikke nemt imod skidt. Skydelågerne kan om nødvendigt rengøres med lunkent vand eller sæbevand. Brug ikke sulfomidler. Hvis pletter har siddet længe og ikke kan fjernes med vand, kan man bruge en svag opløsning af klorin eller acetone i vand. Start altid med en meget tynd opløsning, og hvis du er i tvivl, kan du altid starte med at teste effekten på bagsiden af pladen.

 

 

"Hvad er dybden på skinnesættet?"

De eksakte mål er 85 mm for gulvskinnen og 88 mm for loftskinnen. Samlet set skal man afsætte ca. 10 cm til skinnesættet, da skinnerne skal monteres en smule forskudt for hinanden.

 

 

"Kan man bruge skydedørene i rum, hvor der er mere end 250 cm til loftet?"

Ja, der er faktisk sammenlagt op til et par centimeters ekstra tolerance i hhv. loftskinnen og justering i hjulene. Det anbefales dog altid som udgangspunkt at bygge et nedbygninspanel i rum med en lofthøjde på over 250 cm. Hvis rummet er 5-10 cm for højt, kan man med fordel udligne højden med en lægte i samme dybde som loftskinnen (85 mm). Mal lægten i samme farve som loftet og brug fugemasse - så har du hurtigt, nemt og billigt et fuldt integreret og diskret nedbygningspanel.

 

 

"Kan man få en garderobeindretning, der ikke er så høj - fx. til en skunk eller en skråvæg?"

Vores skabskorpuser er emballeret og pakket som ét højt skab på 210 cm. Men man kan sagtens samle to "halve" skabe ud af et. Det ene skab giver sig selv; der er fast bund og top (midterhylden er en fast konstruktionshylde, som dermed bare bliver top i det "halve" skab.) I den anden halvdel skal man bruge en af de løse hylder som bund. Vi foreslår at man benytter små vinkebeslag. Ring eller skriv gerne og få en afklarende snak om dit projekt.

 

 

"Kan trådkurvene til 60 cm skabet tilpasses/justeres i bredden, så de passer til 55,8 cm invendigt mål?"

Ja! Der sidder nogle små afstandsstykker/distanceskiver i den ene side mellem skinnen og skabssiden. Distanceskiverne kan sættes i valgfri side og bruges til at højre/venstre justere udtrækket. Distanceskiverne er 18 mm bredde, og kan nemt skæres til efter behov eller helt undværes. Det er derfor trådkurvene passer til indvendige mål på hhv. 350-368 mm ved 40'er skabe, 450-468 ved 50'er skabe og 550-568 mm ved 60'er skabe.

 

 

"Jeg er i gang i et gør-det-selv projekt derhjemme, hvor jeg er ved at bygge mine egne skydelåger ud af nogle MDF plader, og jeg skal bruge nogle hjul og nogle skinner?"

Du kan købe alle DecoSlide® pakker her, og i beskrivelsen kan du læse hvilke dele, de indeholder. Vi er vant til at hjælpe og vejlede ved sådanne projekter. Kontakt os gerne for en snak om hvor nemt du får branchens bedste hjul og skinner til dine skydedørsfronter.

 

afsluttes: