FUNKIS™

lys-eg

FUNKIS™ Design

Designet FUNKIS™ giver dig mulighed for at mikse forskellige mellemstykker og frontplader i 5 farver. Du har uanede muligheder for at skabe helt dit eget udtryk. Designet har vundet en pris ved den internationale iF Product Design Award. Prisen blev givet for den højdejusterbare funktionalitet, der er indbygget i designet.

 

skydedørsopstilling-hvid

Højdejustering

DecoSlides FUNKIS™ skydelåger er produceret med et højdejusterbart system, som gør at du kan tilpasse skydelågens højde på stedet, til loftshøjder fra 210-250. FUNKIS™ skydedørens mellemstykker er trukket 10mm tilbage i forhold til frontpladerne, så frontpladerne kan glide ned over mellemstykkerne. Jo mere synligt mellemstykkerne er, desto højere skydedøre og omvendt; jo mindre mellemstykkene er, desto lavere bliver skydedørene. Når FUNKIS™ skydedørene er samlet til en lofthøjde på 210 cm, er mellemstykkerne knap 5 cm høje hver. Når FUNKIS™ skydedørene er samlet til en lofthøjde på 250 cm, er mellemstykkerne 18 m høje hver. Et målesystem på bagsiden af skydedørene sikrer let og enkel tilpasning af skydedøren, så den matcher åbningshøjden i dit rum.

 

aluminium

Kvalitet

Hos DecoSlide går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har branchens kraftigste aluminium som benyttes til gulv- og loftskinne, samt håndlister. Kvaliteten taler for sig selv og det vil du opleve når du griber fat i den kraftige aluminiumsprofil, som agerer håndliste på skydelågen.

 

Har du spørgsmål eller brug for sparring angående din skydedørsopstilling Så er du altid velkommen til at kontakte os på chat, tlf. +45 88 82 66 80 eller mail info@decoslide.dk. For hos DecoSlide sætter vi en stor ære i at være tilgængelige og nærværende.

 

 

 


 

afsluttes: