Garderobeindretning

Garderobeskab efter mål giver dig den optimale løsning til din garderobeindretning.

 

Med vores garderobeskab efter mål har du mulighed for at indrette din garderobe på mange forskellige måder.

Vi har forskellige størrelser af korpusser i faste mål, og så har vi løse hylder og bøjlestænger, som nemt kan tilpasses. Det gør det muligt at bygge et unikt skelet til et garderobeskab efter mål. Garderobeindretningen kan både bruges som en almindelig garderobe eller som walk-in-closet.

En god garderobeindretning giver et godt overblik over din garderobe. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, med at få den bedste garderobeløsning. Her er et lille overblik over, hvilke overvejelser man kan gøre sig, når man skal have en garderobeindretning.

For at få det ideelle garderobeskab efter mål så skal man overveje, hvad der skal opbevares. Dette gør det mere overskueligt at finde den helt rigtige løsning. Indretningen af garderobeskab efter mål består af flere elementer, som opfylder dine behov for din garderobeindretning. Som sagt er det korpusser, løse hylder og bøjlestænger der skaber et skelet. Bøjlestænger kan fx bruges imellem to korpusser. Bøjlestangen kan hænge i én eller to etager. Den kan monteres højt, så langt tøj kan hænge der eller den kan monteres lavt til kort tøj. På samme måde, kan du vælge hvor dine løse hylder skal placeres. Trådkurve og skuffer er en god opbevaringsmulighed, som monteres ind i korpusset.

Der findes mange muligheder inden for garderobeindretning. Vi er eksperter i garderobeindetning og har masser af erfaring med forskellige løsninger - og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken opbevaring der vil passe til dit behov.

Garderobeskab efter mål, er meget samlevenlig og der bliver der sendt en monteringsmanuel med. Vi har et godt efterkøbsmiljø, med samlevejledninger og videoguides, som kan gøre dig klar til at samle din garderobeindretning. Skulle du få brug for vores hjælp, så sidder vi altid klar på telefonen, hvor vi kan guide dig.

Da vi hos DecoSlide ikke har en butik, men udelukkende er en webshop, betyder at vi kan give et unikt forhold mellem pris og kvalitet. Samtidig tilbyder vi branchens hurtigste leveringstid på kun 2 hverdage.

På garderobeskab efter mål giver vi 30 dages fri returret. Hvis garderobeindretningen ikke passer helt som den skal, eller hvis du har brug for at få skiftet nogle elementer ud, så kan du på den måde føle dig tryg. Mangler du skydelåger, til at sætte op foran dit garderobeskab efter mål, kan du på vores skydelåge guide, få information om de forskellige modeller. Se skydelåge guide.

 

afsluttes: