Høj kvalitet

DecoSlide® produkter går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten taler for sig selv, og det vil du opleve, når du griber den kraftige aluminiumsprofil, der agerer som håndliste, og skyder døren til side. Du kan næsten ikke høre, at den ruller forbi nabo-døren. Lad den rulle ud til enden af skinnen, og lad det raffinerede soft-close system klare resten.

Med DecoSlide® er soft-close standard, og det er bare en af flere lækre detaljer, du ikke behøver tage stilling til - vi har gjort det for dig. Der er altid soft-close med, du får altid markedets kraftigste aluminiumsprofiler, altid de bedste justerbare hjul, altid positionsstop -  vi kalder det alt inklusiv!

Og så tager det ingen tid. Tag produktet med hjem fra forhandleren med det samme og sæt det op allerede i dag - eller bestil online og få dem leveret direkte til døren indenfor 2 hverdage.

 

 

Funkis Brændt Eg struktur

 

 

 

DecoSlide hjul

DecoSlide® hjul leveres i høj kvalitet

Kugleleje og mulighed for justering medvirker til et perfektog lydløst rul.

Hjulene "svæver" i sporet. Det sikrer at lidt støv og selv sandkorn ikke påvirker rullet. Samtidig minimerer det friktionen og vi tør godt love et af markedets bedste rul.

Tophjulet monteres nemt i den kraftige aluminiumshåndliste. Tophjulet af silikone er vulkaniseret på et lille kugleleje. Det taler for sig selv.

 

 

Specialfremstillede håndlistebeslag

De medfølgende håndlistebeslag til montering på bagsiden af skydedøren er specialfremstillede så de automatisk trækker håndlisterne helt ind til træet, når de monteres.

Det sikrer lige linjer og danner grundlag for solide og stabile skydedøre.

haandlister

 

 

Softclose

Soft-close

Soft-close er standard, og du får altid justerbare luksushjul, positionsstop og det kraftigste aluminium, der tilbydes på markedet, når du køber skydelåger fra DecoSlide®.

Hvad så med prisen? Vi kalder det value for money. DecoSlide® produkter er nemlig attraktive på prisen uden at gå bort fra de lækre detaljer eller gå på kompromis med kvaliteten. Prislejet afspejler reelt ikke den høje kvalitet DecoSlide® produkter står for.

Og hvad får du så? Svaret er et dansk produkt, der tilbyder et godt alternativ til traditionelle specialfremstillede gulv-til-loft skydelåger på mål. DecoSlide® skydelåger er del-elementer, der overlapper hinanden i højere eller mindre grad alt afhængigt af den ønskede højde - enkel samling, enkelt udtryk, helt enkelt genialt!

afsluttes: