Højdejusterbare skydelåger

DecoSlides højdejusterbare skydelåger fungerer på den måde, at frontpladerne overlapper hinanden. Jo mere pladerne overlapper hinanden, desto lavere bliver lågerne, og jo mindre de overlapper hinanden, desto højere blive de. På den måde kan man justere højden fra 210-250 cm. Skydelågerne fås i seks overflader fordelt på fire modeller:

 

 

 

 

Skydelågerne samles nemt med en indbygget trinløs højdejustering. Det betyder, at når du kender din lofthøjde, kan du nemt og sikkert samle lågerne i passende højde - det giver en stor frihed og optimal passesikkerhed. Hvis du har en lofthøjde mellem 210-250 cm, så er de perfekte til højden. I dette system er selve skydelågerne altid 62, 82 eller 102 cm i bredden.


Vi har lavet nogle forslag til sammensætninger af skydelåger, der passer til forskellige breddemål. Hvis man går ind på en af modellerne og vælger et bredde-interval, er der et afsnit i produktbeskrivelsen, der hedder “Skydedørsproffesoren siger”. Her får man en forklaring af den sammensatte skydedørsopstilling.

Man kan også lave sin egen unikke sammensætning, og der er ikke nogen grænser for, hvor bred skydelåge-opstillingen kan blive.Vi har masser af erfaring med valg af skydelåger, og vi hjælper gerne med at finde de rigtige skydelåger til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

 

 

afsluttes: