MODERN

hvid-sort-mørk

MODERN™ Design

Designet MODERN™ er moderne, minimalistisk og samtidig helt tidsløst. De eksklusive mellemstykker i aluminium er det perfekte match til de flotte træstrukturer. Aluminiummet er overfladebehandlet i et meget raffineret og fint-børstet look med smukke detaljer. Designet er blevet hædret med en indstilling til den internationalt anerkendte designpris i Tyskland: iF Product Design Award.

 

skydedørsopstilling-hvid

Højdejustering

DecoSlides MODERN™ skydelåger er produceret med et højdejusterbart system, som gør at du kan tilpasse skydelågens højde på stedet, til loftshøjder fra 210-250. MODERN™ skydedørenes smukke aluminiumsmellemstykker er forskudt fra frontpladerne, så frontpladerne kan glide ned over mellemstykkerne. Små mellemstykker giver lave skydedøre og store mellemstykker giver høje skydedøre. Hvis din lofthøjde er 210 cm, vil mellemstykkerne være knap 5 cm høje hver. Hvis din lofthøjde er 250 cm, vil mellemstykkerne være 18 cm hver. Takket være det patenterede måleanvisningssystem er det hurtigt, nemt og sikkert at montere skydedørene i den rette højde, så de passer perfekt til rummet.

 

aluminiumsstykker

Kvalitet

Hos DecoSlide går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har branchens kraftigste aluminium som benyttes til gulv- og loftskinne, samt håndlister. Kvaliteten taler for sig selv og det vil du opleve når du griber fat i den kraftige aluminiumsprofil, som agerer håndliste på skydelågen.

 

Har du spørgsmål eller brug for sparring angående din skydedørsopstilling Så er du altid velkommen til at kontakte os på chat, tlf. +45 88 82 66 80 eller mail info@decoslide.dk. For hos DecoSlide sætter vi en stor ære i at være tilgængelige og nærværende.

 

 

 


 

afsluttes: