Om os

Vi gør det anderledes

Har du prøvet at træde ind i en køkkenbutik, hvor der var flere mennesker på arbejde, end der var kunder? En køkkenbutik, der også sælger skydelåger og som i øvrigt ligger placeret på en dyr adresse med en stor, flot facade ud mod en trafikkeret vej.

 

David mod Goliat

Vi tror på, at man kan skabe noget nyt ved at tænke anderledes. Vi tror på at der en gang imellem opstår en forretning eller et produkt, som kan vende det hele lidt på hovedet og udfordre det etablerede - også selvom det er en hel branche. Vi tror på, at man i år 2020 kan forenkle og forbedre skydelåger - et produkt der ikke har udviklet sig, siden det kom på markedet for over 30 år siden. Det er det, der driver os - det er den tro på, at vi kan gøre det smartere, nemmere og billigere. Det var det, der var tanken bag det hele, da vi i 2010 for første gang begyndte at tænke tankerne, der siden blev til DecoSlide.

"Vores kunder skal mærke, at vi brænder for det her."

 

Innovativ og brugervenlig

Vi tilbyder dig et fleksibelt system der er gennemtestet og rost af brugerne. Et system med kort leveringstid og lang holdbarhed. Vi gør det helt udenom det dyre, gammeldags, fysiske detailled. Vi videresender direkte fra fabrik til forbruger.

 

Fokus på service

Vi kender branchen ind og ud. Vi ved præcis, hvad der får prisen på en vare til at stige, men også hvad der får prisen til at falde. Vi ved, hvor dyrt det er at drive en butikskæde. Vi ved også, hvor billigt og effektivt det er at drive en webshop. Vi har skåret alt det fordyrende væk, så for os er det soleklart, at vi selvfølgelig giver vores kunder markedets bedste pris på høj kvalitet. Noget der ikke er soleklart og som ikke kommer af sig selv, er god kundeservice. Det er noget, man skal brænde for - hele vejen igennem - og uden at lyde for selvhøjtidelige, så skal vores kunder mærke, at vi brænder for det her.

afsluttes: