SHAKE™

skydedør-sort

SHAKE™ Design

Designet SHAKE™ er kendetegnet af enkle og rene linjer. Vælg mellem 5 forskellige farver og se hvordan de fire frontplader danner en smuk overflade med et helt rent udtryk. Designet er blevet hædret med en indstilling til den internationalt anerkendte designpris i Tyskland: iF Product Design Award.

 

skydedør-hvid

Højdejustering

DecoSlides SHAKE™ skydelåger er produceret med et højdejusterbart system, som gør at du kan tilpasse skydelågens højde på stedet, til loftshøjder fra 210-250. SHAKE™ skydedørene er opbygget som en klinkbeklædning. Højdejusteringen sker ved, at pladerne overlapper hinanden mere eller mindre. Små overlap giver høje skydedøre og store overlap giver lave skydedøre. Med det patenterede måleanvisningssystem er det hurtigt, nemt og sikkert at montere skydedørene i den rette højde, så de passer perfekt til dit rummet.

 

sort-front

Kvaliet

Hos DecoSlide går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har branchens kraftigste aluminium som benyttes til gulv- og loftskinne, samt håndlister. Kvaliteten taler for sig selv og det vil du opleve når du griber fat i den kraftige aluminiumsprofil, som agerer håndliste på skydelågen.

 

Har du spørgsmål eller brug for sparring angående din skydedørsopstilling Så er du altid velkommen til at kontakte os på chat, tlf. +45 88 82 66 80 eller mail info@decoslide.dk. For hos DecoSlide sætter vi en stor ære i at være tilgængelige og nærværende.

 

 

 


 

afsluttes: