Skydedør efter specialmål

Derfor er vi billigere end resten af branchen

DecoSlide skydedøre i specialmål bliver sourcet direkte fra B2B producent og hjem til dig – dette giver dig et unikt godt forhold mellem pris og kvalitet!

 

skydelåger-på-mål

Ingen dyr husleje

Vi har ikke fysiske butikker eller showrooms, og det er et bevidst valg i forhold til at holde prisen nede og dermed kunne give markedets bedste forhold mellen pris og kvalitet. Vi tilbyder dig et brugerrost system med kort leveringstid og lang holdbarhed. Vi gør det helt udenom det dyre, gammeldags, fysiske butiksled. Vi videresender direkte fra fabrik til forbruger.

Branchekendskab

Vi kender branchen ind og ud. Vi ved, hvor dyrt det er at drive en butikskæde, og vi ved, hvor dyrt det er, at transportere skydedøre i specialmål igennem et ekstra mellemled. Vi ved også, hvor billigt og effektivt det er at drive en webshop. Vi har skåret alt det fordyrende væk. Vi tror på, at man kan forenkle og forbedre skydedøre - et produkt der ikke har udviklet sig, siden det kom på markedet for mange år siden. Det er det, der driver os - det er den tro på, at vi kan gøre det smartere, nemmere og billigere. Vi er en webshop – og det er vi stolte af!

Skydedøre efter specialmål produceres præcis efter dine mål, og kan dække en lofthøjde helt op til 350 cm og en enkelt skydedøre kan laves i op til 255 cm bredde.

Skydedøre efter specialmål produceres med ubrudte énfyldningsfronter, hvilket betyder, at der ikke er nogen brydninger eller samlinger i fronten. Skydedørerne placeres foran fx. en garderobeindretning, en vaskesøjle, el-installation eller lignende. Skydedørerne kører mellem gulv- og loftskinne - altså er de ikke afhængige af, hvad der er bagved dem.

Fronterne fås i flere forskellige farver og overflader. Hvis du ønsker en speciel farve, som ikke er en af vores udvalgte, så hjælper vi dig gerne med at finde den farve, du ønsker.

 

Se overfladerne her

specialmål garderobeindretning

afsluttes: