Skydedøre specialmål

fast lav pris

 

Skydedøre specialmål – Ingen fordyrende mellemled og hurtig levering 

DecoSlide leverer 1-fyldningsskydedøre på mål - sourcet direkte fra en B2B producent og hjem til din adresse. Vi springer på den måde det fordyrrende køkkenbutiksled over, og giver dig et unikt forhold mellem pris og kvalitet. Fast lav pris. Fast lav webshop markup. Leveres på 5-10 hverdage.

 

 

Skydedørene produceres præcis efter dine mål, og ved hjælp af sprosser kan vores skydedøre dække en lofthøjde helt op til 350 cm og en enkelt skydelåger kan laves i op til 252 cm bredde. Det sikrer at skydelågerne kan produceres, så de passer perfekt til dit behov. Er du i tvivl om hvilke skydedøre der er det rigtige valg for dig, kan du læse vores skydelåge guide her. Du er også med velkommen til at kontakte os – vi er klar med råd og vejledning, så du får den bedste løsning til dit hjem.

 

Skydelåger på mål

 

Høj kvalitet

Vores skydedøre i specialmål fra DecoSlide - Leveres indenfor 5-10 hverdage med aluminiumsprofiler hele vejen rundt og 1-fyldningsfronter uden brydninger og/eller samlinger. Skydedørsopstillinger leveres inkl. alle beslag og fabrikskårne skinner til gulv og loft, positionsstop til skydedørene samt anslagsbørster til montering på håndlisterne (valgfrit) Alle vores skydedøre kan leveres med softluk.

Kontakt os for at bestille,
eller for blot at høre mere

Overflader

Vi benytter Egger som underleverandør på skydedørsfronterne, og vi har valgt de mest populære og tidløse overflader. Søger du en speciel overflade, som ikke er repræsenteret her, kan du angive det i kontaktformularen - så vil vi undersøge, om det findes i Eggers Eurodecor program.

afsluttes: