Tilfredshedsgaranti

Leverandør af gode oplevelser

Vi ønsker ikke blot at levere skydelåger og garderobeindretning. Vi ønsker i ligeså høj grad at levere en god oplevelse. For at sikre din tilfredshed, giver vi dig 30 dages gratis returfragt. På den måde kan du være helt sikker på, at produktkvaliteten lever op til dine forventninger.

Hvis kvaliteten ikke lever op til forventningerne, tager vi uden problemer vores produkter retur igen, uden at opkræve nogen form for betaling.
Vi kan dog ærligt sige, at vi aldrig har oplevet dette.

Hvis du har spørgsmål til tilfredshedsgarantien, kan du kontakte kundeservice, eller læse vores handelsbetingelser.

                                 

 

 

Vores mål er, at din oplevelse skal være lige så god som vores tidligere kunders

 

 

 

quote
“ Formidabel købsoplevelse ”
testimonial-stars
“Ved tilfældig Google søgning på skydedøre, finder jeg frem til DecoSlide, og bliver med det samme interesseret pga deres fleksible løsninger, med justerbar højde. Jeg skriver en mail til firmaet, med en række spørgsmål, som der hurtigt bliver reageret på. Der kom et utroligt venligt og fyldestgørende svar retur - ikke bare en hurtig mail, men et svar så man føler, at man som kunde er i centrum. Varerne blev hurtigt leveret, og monteringen var forholdsvis nem. Dog kræver det stor omhyggelighed med opmåling og samling af dørene for et godt resultat. DecoSlide har også her været meget hjælpsomme, og kommet med gode råd og tips. Kvaliteten er generelt god taget prisen i betragtning.

Senere har jeg besøgt DecoSlide i Silkeborg, hvor jeg igen bliver overrasket over deres passion og interesse i det de laver, samt deres utrolige kundeservice og omhu. Noget som man desværre meget sjældent oplever, men det findes! Løsningen er nu blevet udvidet, men endnu et sæt skydedøre til andet rum, som dog endnu ikke er monteret. Overvejer du en skydedørs løsning, så tag et på DecoSlide, inden du bestemmer dig.

Tak til Alexander og Anders.”

- Hans M.
quote
“ Min bedste oplevelse ved netkøb....ever. ”
testimonial-stars
“Uden at kende til DecoSlide i forvejen, gik jeg ind på deres website for at kigge efter nogle trådkurve. Knap var jeg startet, før en medarbejder var på chat for at tilbyde hjælp. Det bevirkede, at jeg lynhurtigt uden tvivl fik bestilt varerne. Da de ankom, havde jeg brug for lidt support for montering.Jeg gik ind på siden igen, straks dukkede en medarbejder op på chatten for at tilbyde hjælp, og efter en kort kommunikation var jeg klar til at montere.Fantastisk service. Jeg har aldrig oplevet lignende. Tak til Deco Slide.”

- Leif
quote
“ Enestående god oplevelse ”
testimonial-stars
“Vi har oplevet er helt enestående kundeservice af Alexander hos DecoSlide - faktisk har jeg sjældent oplevet et så engangeret og personligt engagement og "brænden for", at oplevelsen skulle være 100% iorden. Vi modtog varerne til aftalt tid og med aftalt placering. Vi havde valgt montering incl., og håndværkeren ankom til aftalt tid. Der var uheldigvis en enkelt fejlleverance - og DecoSlide lagde sig i selen for, at der allerede dagen efter blev leveret de manglende elementer. Varerne ankom sent næste dag til min bopæl; men DecoSlides tømrer kom alligevel kl 1630 og monterede de sidste låger. "Det var en lang dag, men godt at få det ordnet", sagde han. Jeg er imponeret - TAK!”

- Thomas K.

 

 

 

afsluttes: