Unikt system

Høj kvalitet - lav pris

DecoSlide er et unikt brugervenligt system, der gør det muligt at samle og montere gulv-til-loft skydelåger efter mål i alle rum med lofthøjder på op til 250 cm. Vi har taget det bedste fra de to typer skydelåger, du sikkert allerede kender: skydelåger på specialmål og skydelåger i standardmål. Vi masseproducerer individuelle løsninger, ved at tilbyde et system, hvor de samme elementer bruges, lige meget hvad din lofthøjde er. Vi skal ikke starte maskinen op og skræddersy netop din unikke højdetilpassede løsning - vi har den nemlig allerede på lager! Vores unikke produktionsmetode og forretningsmodel sikrer høj kvalitet og lave priser

Høj kvalitet og lave priser

Justerbar fra 210-250 cm

Passer til alle lofthøjder på 210-250 cm

Med DecoSlides smarte system kan du trygt og roligt bestille skydelåger til boligen. Når bare du ved, at din lofthøjde ikke overstiger 250 cm, så passer skydelågerne altid. Takket være vores unikke, patenterede system er det nemt og sikkert at samle skydelågerne på stedet, så de passer perfekt til lofthøjden. Hvis du har en lofthøjde på over 250 cm, kan du lave en sokkel til gulvskinnen eller en nedbygning til loftskinnen.

Ekstra tolerance og passesikkerhed

Vi har udviklet vores eget skinnesystem med henblik på at sikre optimal tolerance ved mindre naturlige skævheder i rummet. Vores loftskinne er cirka 2 cm højere, end normale standardskinner, og da skydelågerne udelukkende styres i loftskinnen, sikrer den ekstra højde tilsvarende ekstra tolerance. Det er nemlig ikke er afgørende om skydelågerne stikker 1 eller 3 cm op i loftskinnens spor. Hvis et par ekstra centimeters tolerance ikke er nok, og du har brug for at rette lidt op på loftet, så er der godt nyt her: DecoSlide gulv- og loftskinner kraftigere end noget andet skinnesystem på markedet. Læg du bare en lille kile ind under skinnen i den ene ende - det vil på ingen måde bøje skinnen eller gøre den vakkelvorn. Det er den alt for kraftig til.

 

 

 

DecoSlide aluminiums skinnesæt

Tolerance i DecoSlide loftskinne

 

Branchens kraftigste aluprofiler

 

Både gulv- og loftskinner samt håndlisteprofilerne er uden sammenligning branchens kraftigste. Det sikrer lang levetid, så du kan være sikker på at nyde dineDecoSlide skydelåger i mange, mange år. Vi giver dig hele 10 års garanti på alle dele - også bevægelige dele. Alle aluprofilerne er i et meget fint og eksklusivt børste look med smukke detaljer og er overfladebehandlet for at sikre, at der aldrig dannes pletter på overfladen. Desuden er alt aluminium i DecoSlide 100 % genanvendeligt.

afsluttes: